Criowave

Criowave is het nieuwste toestel voor het verminderen van ongewenst vet en cellulite. Het is een state-of-the-art niet-invasieve behandeling die zeer effectief is omdat het de twee meest innovatieve technieken op de markt combineert met de beste resultaten om gelokaliseerd vet en cellulite te verminderen: Cryolipo Reduction en Derma-correctie (akoestische schokgolven) .

De Cryolipo Reductions Techniek kristalliseert het vetweefsel geleidelijk aan zonder dat de omringende weefsels beschadigd worden omdat die veel minder gevoelig zijn voor het effect van de koude. De Derma- correctie breekt de fibrotische wanden rond cellulite en laat zo opnieuw transport van bloed en zuurstof toe in deze zone.

Het hoofddoel van de Cryolipo Reduction is om, dankzij de toepassing van koude, een ontsteking van het subcutane vetweefsel te genereren teneinde celapoptose te stimuleren en daardoor de adipocyten of vetcellen selectief te vernietigen. Op deze manier kunnen we de dikte van de vetlaag op een niet-invasieve manier verminderen. Het doel van de dermo-correctie (akoestische schokgolven) is het regenereren van collageen, de neo-vorming van bindweefsel en het selectief en tijdelijk verhogen van de doorlaatbaarheid van de cel om cellulitis te verminderen en de vorm van de aangetaste huid te verbeteren.

BEHANDELINGEN

Criowave is een pijnloze behandeling die gelokaliseerd vet en cellulite op de buik, armen, de zijkanten van het lichaam, dijen en billen vermindert. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op voorwaarde dat ze niet aan obesitas lijden.

Pijnloos en niet-invasief, het is de enige behandeling met bewezen resultaten op klasse III cellulite.

Zeer effectief voor het verminderen van lichaamsvet en het verminderen van de sinaasappelhuid!

Prijs: 120 euro per behandeling