Hardnekkig vet duurzaam verwijderen

Heb je ook last van blijvend hardnekkig vet op je flanken, buik, rug, heupen of benen?
Geraak je dit niet kwijt ondanks diëten of sporten?

Verlies de moed niet wanneer je in de spiegel kijkt. Voel je gelukkig als je een broek dichtknoopt.
Verstop jezelf niet langer.Bevrijd je van hardnekkig vet met CRIOCUUM.

Tot voor kort was er maar één methode om hardnekkig vet te verwijderen, liposuctie. Deze behandeling geeft goede resultaten. Echter moet er rekening gehouden worden met de risico’s, recuperatietijd en prijs.

CRIOCUUM, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap, geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten. Zacht , veilig en efficiënt word je bevrijd van hardnekkig vet. VOORGOED.

CRIOCUUM:De techniek

In een eerste fase wordt de huidplooi aangezogen en zacht verwarmd om het collageen soepel te maken. Tijdens een tweede fase volgt een afkoeling van de cellen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo-APOPTOSIS. De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit het lichaam verwijderd via het lymfesysteem. Het uiteindelijke resultaat van een CRIOCUUM behandeling is te zien na 4 tot 6 weken.

    

Getoond resultaat na 6 behandelingen CRIOCUUM

Gemiddeld 22% vetcel reductie na 1 behandeling

De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie. Na de tweede behandeling van dezelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden. Dit zonder risico, recuperatietijd of snijden. Per sessie kan een zone van 20cm op 15cm behandeld worden.

De resultaten zijn DUURZAAM vetcellen zijn niet in staat zich te delen. Je bent voorgoed bevrijd van alle behandelde vetcellen, ook de hardnekkige.

Wil je weten wat CRIOCUUM voor jouw figuur kan betekenen ?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Prijs

100 euro /handstuk

190 euro /2 handstukken