LINFOPRESS PRO

LINFOPRESS EVOLUTION PRO is het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring bij Termosalud met het ontwikkelen van zeer effectieve toestellen voor de behandeling van lymfatische en circulatieproblemen.

Het werkt op het onderste deel van de romp, de onderste ledematen en de buik.

En dankzij het gebruik van een pneumatische jas, werkt het ook op de bovenste lumbale, thorax-, rug- en buikgebied, alsook de bovenste ledematen.

Overlappende compartimenten
De drukcellen van de LINFOPRESS EVOLUTION PRO overlappen elkaar  waardoor alle zones van het lichaam gecomprimeerd kunnen worden om zo een ideale  drainage te waarborgen. De schuine indeling van de cellen betekent dat de druk horizontaal en naar boven wordt verzonden, en leidt naar de lymfeklierenvan het lichaam, waardoor de afvalstoffen zich niet verspreiden naar andere delen van het lichaam.

Het LINFOPRESS EVOLUTION PRO broekstuk is voorzien van 24 luchtkamers, die gelijkmatig over de gehele behandelzone verspreid zijn. Ze wordt bevestigd met behulp van ritsen die verstelbaar zijn om zo klanten met de meest uiteenlopende lichaamsmaten te kunnen behandelen.

LINFOPRESS EVOLUTION PRO heeft een specifieke jas voor het behandelen van de armen, rug, borst en buik die de effectiviteit van de therapie verhoogt. Het apparaat is geschikt voor gebruik in de medische sector, het voldoet aan de verwachtingen van de patiënt en die van de schoonheidsspecialist-medische professional, aangezien de behandeling kan worden onderbroken en opnieuw gestart, en sommige zones kunnen worden gespaard.

  • Stimuleert de circulatie- en lymfestelsels eenvoudig, snel en effectief
  • Verbetert de circulatie en verlicht het gevoel van vermoeide en zware benen
  • Helpt toxines te elimineren en is daarom de ideale aanvulling voor centimerverlies en cellulite behandelingen
  • Vermindert een opgezette buik en helpt bij het elimineren van toxines
  • Ideaal voor body contouring
  • Helpt om de bloedstrooming te verhogen en verbetert daardoor de tonus en stevigheid van de huid
  • Pijnloos en niet-invasief