Dermalux

DermaluxTM LED Fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke herstel- en verjongingsprocessen van de huid te versnellen.

Het is klinisch bewezen en zeer effectief voor huidproblemen bijv. bij acné, algemene huidveroudering, gevoelige huidcondities : rosacea, eczeem en psoriasis.

Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er stralend, jeugdig en gezond te laten uit zien!

DermaluxTM is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en helpt de alledaagse stress te verminderen!

Het is ook een aansluitende behandeling vóór en na ooglidcorrectie.  

HOE WERKT LED FOTOTHERAPIE ?

Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen. Onze huid heeft de capaciteit om het ledlicht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de cel te informeren, te stimuleren en zo het genezingproces te bespoedigen van binnen naar buiten.
LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om onze cellen te herladen, zodat ze hun optimale werking kunnen uitvoeren.

HOE VEILIG IS DE BEHANDELING ?

LED Fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan dus bijgevolg de huidcellen niet beschadigen.  DermaluxTM is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

IS ER ONMIDDELLIJK ZICHTBAAR RESULTAAT ?

De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk. DermaluxTM maakt een vermoeide en saaie huid onmiddellijk vitaal. Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd. Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de huidgezondheid.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG ?

Dit kan variëren van 8 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand. Met LED Fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maand nadat de kuur is gestopt. Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

Prijs :

€ 35 per behandeling / €25 in combinatie met een andere behandeling / 10 beurtenkaart + 2 gratis : €295