Permanente Make-up

Permanente Make Up, een investering in uzelf!

WAT IS PERMANENTE MAKE UP?

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die 2 tot 5 jaar meegaat.Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier te accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make up aangebracht worden over uw permanente make up(bijvoorbeeld bij een avondmaquillage). Het grote verschil met een tatoeage is dat permanente make up niet echt definitief is; de pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en “slijt” er door het natuurlijke celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je wel mee douchen,baden… kortom op elk moment van de dag zie je er onberispelijk uit.

Ook iets voor jou?

– Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien?

– Heeft u niet zo’n vaste hand voor het aanbrengen van make up?

– Heeft u vroeger meegedaan aan de “blote wenkbrauwmode” en zijn uw haartjes niet meer teruggegroeid?

– Wenst u uw lippen graag wat groter doen lijken?

– Wenst u graag een lijntje boven de ogen als u het water uitkomt?

– Wilt u s’ochtends stralend uitzien als u wakker wordt?

Techniek 

Wenkbrauwen

Er wordt rekening gehouden met het natuurlijk huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen, met een sprekend uiterlijk.

Ogen

Er wordt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. Kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden. Bovendien geeft het een natuurlijk effect.

Lipcontour

De vorm en de kleur wordt samen met u uitgezocht. Het kleurpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken. Het resultaat vertoont prachtig volmaakte lippen.