Gelaatsverzorging

Kom binnen, laat de stress buiten en geniet van een ontspannende verzorging!  Uw huid is zo uniek als uzelf. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste behandeling, aangepast aan de behoeften van uw huid.

 

Deze luxe behandeling doordringt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische botanicals in de huid wat in een stralende, verfriste en verjongde uitstraling resulteert. Waanzinnig voor elk huidtype -vol met plantaardige stamcellen- zuurstof verrijkend masker ontworpen om binnen enkele minuten een buitengewoon egaliserend effect op de huid te creeren. Krachtige botanische huidoplichtende ingrediënten om het effect voor een gelijkmatige teint te versterken.

Prijs: 99 euro

De peeling van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de porien niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen  zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. De klant zal een prikkelend , jeukend gevoel krijgen als het product aangebracht wordt. Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en za de talg naar de oppervlakte komen, zodat er een witte waas op het gezicht kan komen. Dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van de dode huidcellen. Dit zal minder worden.

Prijs: 75 euro

Deze peeling is erg mild maar het kan een tinteling geven. Dit glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid binnen vanwege zijn kleine 2-carbonmoluculaire structuur. De klant kan een prikkelend, jeukend gevoel krijgen wanneer het product wordt aangebracht. De huid kan roze tot erg rood worden. Dit is normaal. Het product werkt diep door en dat leidt tot een sterke doorbloeding en circulatie. De rode huid zal gewoonlijk tijdens de behandeling langzaam verdwijnen, maar kan ook een paar uur na de behandeling blijven. Dit verschilt per persoon. Tijdens de behandeling voelt de huid strak en fris aan. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproduktie plaats, om zo een jongere,gezondere huid te verkrijgen en minder rimpels. Deze behandeling is geschikt voor ieder huid.

Prijs: 75 euro

Deze revolutionaire  4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na een behandeling. De hoge dosis aan vitamine C dringt de huid binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnendringen en daar verstevigen, opbleken en verfrissen. Stel u een facelift voor zonder doktersadvies.

Prijs: 75 euro