MESOJET® RF

De combinatie van RF en hydroporatie is een wetenschappelijk onderbouwd protocol dat gericht is op diepe, effectieve en langdurige verjongingsresultaten.
De huidbarrière wordt vernieuwd en hersteld, rimpels worden minder, ouderdoms- en pigmentvlekken zijn veel minder zichtbaar. De huid wordt tot in de diepste laag gestimuleerd met effectieve peptiden, antioxidanten en anti-aging werkstoffen. De combinatie van de twee behandelingen verbetert ook de huidtextuur, aangezien de thermische stimulans van de RF-golven hitteschokproteïnen synthetiseert, wat resulteert in een betere regeneratie van de huid.

 

DE RESULTATEN VAN DE GECOMBINEERDE PROTOCOLLEN ZIJN 30% SNELLER DAN EEN STRAALSESSIE ALLEEN, EN VERHOGEN DE KWALITEIT EN DE DUURZAAMHEID OP LANGE TERMIJN MET 50%

 

Hoe werkt het? 

Met behulp van een gepatenteerd handstuk stuwt het MESOJET® toestel een mengsel van lucht en actieve oplossing met supersonische snelheid (>200 m/s) in de vorm van microscopisch kleine druppeltjes, zonder enig contact met de huid. Een MESOJET® sessie bestaat uit een volledige behandeling van het te behandelen gebied (gezicht, halslijn, lichaam). Afhankelijk van de helling van het handstuk en de afstand tot de huid, is het mogelijk om :

  1. In een eerste stap, overgaan tot een lymfedrainage om de circulatie te stimuleren,
  2. In een tweede stap worden de oppervlakkige lagen van de huid geëxfolieerd en de dode cellen verwijderd: Hydro-dermabrasie,
  3. En in een derde stap wordt een plaatselijke statische druk op de huid uitgeoefend, waarbij het actieve bestanddeel tot enkele millimeters in de lederhuid doordringt: dit is de cutane suppletie of hydroporatie. 

Dit proces, dat "baroforese" wordt genoemd, is het resultaat van de variatie in de druk die op de huid wordt uitgeoefend. Het garandeert een naaldloze toegang tot de diepe lagen van de huid en vergemakkelijkt de afgifte van voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, peptides en stamcellen, dat het bindweefsel kan bereiken, of vitaminen A, B, C en E, die belangrijk zijn voor de goede werking van de cellen.

 

 

De supersonische straal genereert een hoge drukstroom op het punt van contact met de huid, waardoor microkanaaltjes in de opperhuid ontstaan. Door het drukverschil tussen het oppervlak en de onderliggende weefsels zullen de biologische stoffen gemakkelijker tot in de dieper gelegen weefsels dringen. De drukontlasting zal de microkanalen sluiten en de actieve bestanddelen in de weefsels houden voor fysiologische effecten op lange termijn.

Dankzij de combinatie van radiofrequentie- en hydroporatietechnologieën is dit apparaat het ideale toestel om uw anti-aging behandelingen te optimaliseren.

 

 

MESOJET® RF

De MESOJET® RF is ontwikkeld met specifieke instellingen die een gecontroleerde verhitting van de lipide bilaag genereren waardoor de huidbarrière meer doorlaatbaar wordt voor lipolytische en hydrofiele stoffen.
Als de huid op deze manier wordt behandeld, kan zij de actieve bestanddelen die de schoonheidsspecialiste wil toedienen, veel beter absorberen.

Het MESOJET® RF apparaat biedt een aangename en pijnloze behandeling die een zachte warmte afgeeft dankzij de radiofrequentie. We kunnen dus: 

  • Rimpels en fijne lijntjes behandelen (anti-aging)
  • Huidstriemen en littekens behandelen
  • Verwijdering van sinaasappelhuid
  • Versteviging van de huid
  • Verbetering van de huidtextuur

Op het gezicht helpt de MESOJET® RF de contouren opnieuw te definiëren en de textuur van de huid te verbeteren. De warmte die door de golf wordt opgewekt, genereert een onmiddellijk en blijvend spankrachteffect, waardoor de huid er zichtbaar jonger uitziet.

Met 91 voorgedefinieerde behandelwijzen voor het gezicht en lichaam en 2 keramische handstukken kunnen we een maximaal aantal indicaties behandelen voor zichtbare en duurzame resultaten.