Permanente ontharing

Wat is NeXT ?

NeXT is een unieke supersnelle  diodelaser, die per flits gebruik maakt van 2 golflengtes.  Het resultaat is een veilige en effectieve behandeling ook voor dieperliggende haarzakjes.  NeXT verwijdert haar op alle lichaamsdelen en is geschikt voor lichte en donkere huidtypen.  NeXT is wetenschappelijk getest door dermatologen en plastisch chirurgen.

 

Wat gebeurt er tijdens de NeXT behandeling ?

Op het te behandelen gebied wordt een gel aangebracht om ervoor te zorgen dat de laserflits diep de huid kan binnendringen.  De laserflits kan als enigszins prikkelend worden ervaren.  In een fractie van een seconde schakelt de laserflits alle aanwezige haarzakjes in het behandelde gebied uit.

Wat gebeurt er na de behandeling ?

Onmiddelijk na de behandeling kan de huid lichtrood kleuren en iets opgezwollen zijn.  Deze reactie verdwijnt meestal binnen een paar uur.  Het behandelde haar werkt zich geleidelijk naar buiten en valt uit.

Is de NeXT behandeling veilig ?

Het handstuk is voorzien van een geïntegreerde koeling, zodat de huid tijdens de behandeling gekoeld wordt.  De laserflits is minder belastend voor de huid omdat er een gelijkmatige verdeling van het licht plaatsvindt.  Het is belangrijk, dat u zich aan de richtlijnen m.b.t. zongedrag en medicatie houdt.  Bij twijfel kunt u met uw NeXT-specialist overleggen.

Zijn de resultaten permanent ?

NeXT-behandelingen resulteren in permanente reductie van haargroei.  Dit betekend dat bij meer dan 90% van de klanten de behandeling een langdurige reductie van haargroei geeft.  Normaal gesproken is het haar dat eventueel terugkomt, wat dunner en kan er worden volstaan met een enkele behandeling om ook deze haarzakjes uit te schakelen.

Wat zijn de voordelen van de NeXT behandeling ?

De NeXT behandeling is geschikt voor lichte en donkere huidtypen en het gehele lichaam kan met NeXT behandelt worden.

Is de behandeling pijnlijk ?

De gevoeligheid kan per behandelgebied verschillen, de NeXT flits kan als licht tintelend worden ervaren.  De behandeling is minder gevoelig in vergelijking tot harsen of elektrische epilatie.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

De behandeling is alleen effectief als het haar zich in de actieve groeifase bevindt. Op enig moment bevindt , afhankelijk van de locatie, ongeveer 25% van de haren zich in deze groeifase. Dit betekend dat tijdens elke behandeling maximaal 25% van de actieve haren wordt uitgeschakeld. Met elke behandeling vermindert dus de haargroei. Zodra voldoende overgebleven haren de groeifase hebben bereikt, wordt een nieuwe behandeling uitgevoerd. Afhankelijk van het behandelgebied zijn er gemiddeld 4 tot 7 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Ook interesse in permanente ontharing zonder pijn ?  Bel nu voor jou afspraak en geniet van de nieuwste en veiligste manier om haargroei permanent te bestrijden.

Prijzen

Wenkbrauwen of bovenlip
Wangen
Kin
Tepels + tepelhof
Oksels
Armen volledig
Armen half
Onderbuik
Bikini
String
Bovenbenen
Onderbenen
Rug volledig (mannen)
Rug plaatselijk (vrouwen of mannen)
Borsthaar (mannen)
€ 30
€ 35
€ 25
€ 40
€ 50
€ 100
€ 70
€ 30
€ 60
€ 75
€ 100
€ 100
€ 165
€ 75
€ 125

Prijs is per behandeling / min. 6 behandelingen voor optimaal resultaat – behandelingen om de 4 à 8 weken.